Blog

Ceasuri Stuhrling

Stilul care graviteaza in jurul celebrelor ceasuri Stuhrling este impozant si original, reflectand mecanismul durabil si pretios al fiecarui ceas Stuhrling. In prezent, numarul posesorilor de ceasuri Stuhrling graviteaza in jurul valorilor de milioane, printre acestia numarandu-se impatimiti ai stilului si modei mai mult sau mai putin controversate, dar care vad ceassurile Stuhrling ca o modalitate de a-si spune povestea si a comprima timpul valoros care ii aduce mai aproape de atingerea obiectivelor de factura profesionala si personala.

De ce Stuhrling? Pentru ca valoarea unor ceasuri Stuhrling se preteaza calitatii superioare, mecanismenlor de lux si versatilitatii unor modele contemporane. Calitate, nu cantitate.

Stuhrling s-a constituit ca brand in nu mai putin de 15 ani de productie de ceasuri Stuhrling, iar determinarea acuta a devenit, spun managerii comapaniei, ADN-ul recognoscibil ce sta la baza fiecarei lansari de succes. Astfel, Stuhrling este cel mai important brand de ceasuri de lux lansat in anul 2002, ajungand, astazi, unul dintre competitorii de seama ai indutriei ceasurilor la nivel mondial.

Principiul companiei este unul simplu, dar adaptat unei viziuni luxuriante si pline de sens. Stuhrling prefera sa prezinte frumusetea noilor ceasuri Stuhrling decat sa mizeze pe un advertising care, intr-adevar, poate rotunji vanzarile, insa nu contribuie la transmiterea punctelor forte ale ceasurilor Stuhrling.

Sigur, Chaim Fischer, fondatorul si SEO (Stuhrling Executive Officer), ar fi putut alege un current mai putin provocator pentru a-si lansa viziunea. Dar Chaim a vrut sa „porneasca la zero”, mai ales odata ce „elitele” s-au opus eforturilor sale de a face din pretioasele ceasuri Stuhrling mai mult decat simple bijuterii cronologice.

Insa toate aceste obstacole au condus la aparitia companiei Stuhrling, cu mult efort si multa determinare, ajungand sa isi castige pozitia in randul celor mai sonore si apreciate branduri producatoare de ceasuri Stuhrling. Rezultatul? O colectie revolutionara de ceasuri Stuhrling la un pret echitabil, ce permite persoanelor cu un simt stilistic nativ sa se remarce cu fiecare aparitie.

Top 10 ceasuri Stuhrling pentru femei si barbati

Ceas Stuhrling Serena 550.02

Ceas Stuhrling Serena 550.02

Ceas Stuhrling decorat cu cristale 793-01

Ceas Stuhrling decorat cu cristale 793-01

Ceas Stuhrling Garland 579.04

Ceas Stuhrling Garland 579.04

Ceas Stuhrling Vogue 624.02

Ceas Stuhrling Vogue 624.02

Ceas Stuhrling Lady Casatorra 734LM-01

Ceas Stuhrling Lady Casatorra 734LM-01

Ceas Stuhrling Atrium 747-03

Ceas Stuhrling Atrium 747-03

Ceas Stuhrling 835-01

Ceas Stuhrling 835-01

Ceas Stuhrling Atrium 812-03

Ceas Stuhrling Atrium 812-03

Ceas Stuhrling Skeleton 557.03

Ceas Stuhrling Skeleton 557.03

Ceas Stuhrling Sniper 879.01

Ceas Stuhrling Sniper 879.01

 Poarta cu indrazneala si autenticitate ceasuri Stuhrling de colectie

Daca exista un factor diferentiator intre ceasuri Stuhrling si alte branduri concurente, atunci cu siguranta se poate vorbi despre relevanta producerii unor ceasuri Stuhrling. Dincolo de a fi un accesoriu de efect, care potenteaza unicitatea si pretiozitatea fiecarei tinute, acestea ofera un sens pragmatic prin purtare. Ceasurile Stuhrling beneficiaza de mecanisme de inalta calitate, fiind dedicate persoanelor dinamice, pragmatice, dar elegante totodata, ce cuantifica fiecare secunda cu simt (estetic) de raspundere si nu se abat de la prestanta nici in cele mai conventionale momente.

Promovarea ceasurilor Stuhrling este realizata intr-un mod original, cu focus pe calitatea produsului, nu pe imaginea sa ideala. Renuntand la un advertising extravagant, compania adopta o tactica autentica si de efect in randul publicului select, preferand sa puna in lumina celebrele ceasuri Stuhrling si nu modelele care le prezinta doar din spirit pragmatic. Datorita acestei viziune, Stuhrling continua sa tina standardul la nivel superior pentru ceasurile de calitate, la preturi rezonabile.

Identitatea unor ceasuri Stuhrling sta in modul in care alegeti sa le purtati. In acest sens, ceasurile Stuhrling conditioneaza purtarea in functie de atitudinea in care sunt abordate. Cu alte cuvinte, daca tot ce va doriti este sa atrageti privirile pe plaja purtand un ceas Stuhrling, compatibilitatea alegerii dumneavoastra nu va fi una de succes. In schimb, alegand din numeroasele modele de ceasuri Stuhrling ceasul care vi se potriveste cel mai bine, aveti toate sansele sa dati dovada de o nota de rafinament prin simpla prezenta la eveniment.

Un ceas Stuhrling face ca timpul sa conteze

Pragmatismul unui ceas Stuhrling este ceea ce il face atat de extravagant, desi simplu in proiectie si mecanism. Timpul este comprimat intr-un ceas Stuhrling cu un design minimalist, atemporal si totusi urban, fiind versatil si usor de purtat independent de stilul vestimentar sau atitudinea reflectata. Valoros prin conceptul de la care a fost creat, un ceas Stuhrling se dovedeste a fi acel ceva care adauga rafinament tinutelor classy, reliefand originalitatea barbatilor ahtiati dupa stilul casual.

Colectia Aquadiver | Ceasuri Stuhrling pentru barbatii activi

Un ceas Stuhrling subliniaza personalitatea barbatilor activi, pasionati de viata in general si de neoprit in drumul spre succes. Modelele cuprinse in aceasta colectie sunt redate prin cromatici ambivalente, bazandu-se pe jocuri de orange – negru sau albastru – metalic. Cifrele sunt afisate intr-o maniera 3D, in timp ce cadranul rotund subliniaza stilurile sport si casual carora se adreseaza.

Colectia Legacy | Ceasuri Stuhrling pentru barbatii sofisticati

Un ceas Stuhrling este, prin definitie, un accesoriu complex, dar facil de inteles in esenta. Astfel se constituie si modelele din colectia Legacy, identificate printr-un design aparte. Ceasurile Legacy se caracterizeaza printr-un afisat cel putin interesant al cadranului, sistemul de referinta al ceasului putand fi observat cu nonsalanta prin geamul de cristal. Vorbim, asadar, de un ceas Stuhrling pretentios, pretabil evenimentelor deosebite sau compatibile cu barbatii sofisticati, ce pun un mare accent pe stilul personal.

Colectia Symphony | Ceasuri Stuhrling ce redau armonia rutinei vestimentare

Ceasurile Stuhrling din colectia Symphony sunt create pentru barbatii care inspira prin simpla lor prezenta, fiind ideale in orice context. Cu bratara din piele, din metal, monocromatice sau pluricromatice, acestea reprezinta un artificiu de efect atunci cand sunt asociate cu stilul elegant.

Colectia Monaco | Ceasuri Stuhrling classy

Cand vorbim despre ceasuri Stuhrling din colectia Monaco, vorbim despre adevarate bijuterii care potenteaza aspectul pretios al tinutelor cu stil. Monaco se adreseaza barbatilor maturi, fini cunoscatori ai ceasurilor de calitate, potenti financiari si stilistic, ce nu ezita sa se aventureze intr-o investitie cronologica.

Colectia Tourbillon | Ceasuri Stuhrling amenintator de impunatoare

Daca doriti sa va prezentati intr-o lumina impunatoare, tot ce trebuie sa faceti este sa purtati un ceas Stuhrling din colectia Tourbillon. Modelele din aceasta colectie sunt recunoscute pentru aspectul lor acut, exprimand eleganta intr-o maniera foarte accentuata. Mult stil, mult design si multa calitate, dar mai presus de toate, multa doritna de a sublinia increderea intr-un ceas Stuhrling.

Colectia Vogue | Ceasuri Stuhrling inspirate din stilul urban

Daca in colectiile ante-mentioante am intalnit modele de ceasuri Stuhrling classy si pretentioase, colectia Vogue este cambrata pe un stil conventional, subliniind detaliile stilului casual. Modelele cuprinse in aceasta colectie sunt preponderent versatile, iar cromaticile sunt libere sa se exprime. Astfel, Vogue ofera ceasuri atinse de nuante precum rosu, maro, albastru, dar si pietre pretioase care inconjoara cadranele elaborate cu precizie.

Colectia Aviator | Ceasuri Stuhrling care accesorizeaza spiritul efervescent

Ceasurile Stuhrling din colectia Aviator se numara printre cele mai notabile modele dintre toate colectiile enuntate. Astfel, Aviator dispune de ceasuri supradimensionate, cu un design sport, urbanistic, lejere si versatile. Deloc pretentioase, dar pretioase in proiectie, ceasurile din colectia Aviator sunt de departe preferate de publicul dinamic, pasionat de activitati outdoor si sporturi extreme.

2 Comentarii
 1. Raspunde
  Rares 7 august 2018 la 15:03

  Vreau sa ii iau prietenei mele un ceas pentru aniversarea noastra de 3 ani. Vrea sa fie din metal si nu foarte elegant si sa fie neaparat de la aceasta firma. Ma ajutati?

  • Raspunde
   InfoCeas 8 august 2018 la 13:49

   Va recomandam acest model , din colectia Stuhrling Original din otel inoxidabil. Nu este foarte elegant datorita designului simplu, dar de efect cu o combinatie de cadran negru si bratara argintie.

Lasa un raspuns