Blog

Ceasuri Tissot dama

V-ati intrebat vreodata de ce unele ceasuri valoreaza atat de mult, insa cu toate acestea publicul este in delir ori de cate ori o noua colectie iese pe piata? Raspunsul il puteti deprinde din colectiile de ceasuri Tissot dama, care ne ofera adevarate lectii de clasa si stil. Dincolo de designul de mare amploare in care se scalda piesele investite cu un bun gust proiectat intr-o lumina contemporana, tinutele sunt completate si puse in valoare de colectiile de ceasuri Tissot dama, care devin laitmotivul unui stil de viata efervescent si versatil.

Brandul Tissot a fost infiintat in anul 1853, iar de atunci nu s-a oprit o clipa din productia de ceasuri dama de colectie. Prin sloganul sau „Innovators by Tradition”, Tissot s-a propuntat ca un ilustru producator, acoperind o gama extinsa de gusturi si preferinte in materie de stil a pretentiosului public feminin. Astazi, Tissot este membru al grupului Swatch, cel mai mare producator si distribuitor de ceasuri din lume. Timp de peste 155 de ani, compania si-a adapostit patrimoniul cronologic in orasul Le Locle, din inima muntilor Jura, acoperind o prezenta la momentul actual in mai bine de 150 de tari.

Conducerea inovarii Tissot este facilitata de dezvoltarea produselor de inalta tehnologie, a materialelor speciale si a functionalitatii avansate. Cu o gama mai larga si mai versatila de ceasuri de inalta calitate la un pret atragator decat orice alta marca de ceasuri elvetiene, Tissot isi exprima, de asemenea, angajamentul de a face accesibila excelenta. Va invitam sa descoperiti in ce consta exclusivitatea unui ceas Tissot dama.

Top 10 ceasuri Tissot dama

Ceas Tissot T-lady Tradition t063.210.16.037.00

Ceas Tissot t063.210.16.037.00

Ceas Tissot T-Classic T033.210.22.111.00 Dream Gold

Ceas Tissot T033.210.22.111.00

Ceas Tissot T-Lady T050.217.17.117.00 Dressport

Ceas Tissot T050.217.17.117.00

Ceas Tissot T0502171611201

Ceas Tissot T0502171611201

Ceas Tissot T1082082611700

Ceas Tissot T1082082611700

Ceas Tissot T028.210.17.117.00

Ceas Tissot T028.210.17.117.00

Ceas Tissot T011.217.17.031.00

Ceas Tissot T011.217.17.031.00

Ceas Tissot T0352071603101

Ceas Tissot T0352071603101

Ceas Tissot T-Sport T055.217.16.032.02 PRC 200 Cronograf

Ceas Tissot T-Sport T055.217.16.032.02

Ceas Tissot T009.110.17.057.00

Ceas Tissot T009.110.17.057.00

Ceas Tissot dama – un magnet pentru stil

Tissot ofera o varietate de stiluri si caracteristici atat pentru barbati, cat si pentru femei, astfel incat sa puteti gasi un ceas care se potriveste stilului vostru de viata. Colectiile de ceasuri Tissot dama mizeaza pe un design inovator, tinand cont de faptul ca de la mijlocul anilor 1800, Tissot si-a creat reputatia printr-o atitudine inovatoare, aplecata spre o creativitate iesita din tiparele industriei. Din dorinta de a oferi altceva si a rezista intr-o industrie atat de puternic confruntata de branduri celebre, viziunea Tissot este axata pe o traditie inovatoare, element ce devine amprenta alocata tuturor ceasurilor Tissot care ies din fabricatie.

Unele dintre inventiile marcate de Tissot includ primul ceas de buzunar cu doua fusuri orare si primul ceas de plastic. Folosind cele mai recente tehnologii, materiale unice si tehnici de design deosebite, Tissot a reusit in mod constant sa produca colectii atat inovatoare, cat si estetice, motiv pentru care multe ceasuri Tissot dama au devenit statement al unui stil citadin si excentric. Departe de a fi simple accesorii, ceasurile Tissot se integreaza cu precizia unui ceas elvetian in tinutele de zi si de seara, acaparand atentia printr-un minimalism elegant si versatil.

Ceasurile Tissot ofera modele frumoase sub emblema celor mai noi tehnologii, iar preturile acestora variaza intr-un crescendo adaptat contextelor economice actuale. Multe dintre colectiile de ceasuri Tissot dama, care se numara printre cele mai populare, pot fi gasite la preturi extrem de rezonabile, pentru ca fiecare femeie sa se bucure de un mic rasfat in stilul caracteristic. Tissot isi cunoaste valoarea si stie ca ofera adevarate bijuterii ce trec testul timpului, insa nu uita ca exista gratie nisei de cumparatori ce aspira la un ceas Tissot de calitate, precis si elegant, motiv pentru care se dedica multumirii lor, fiind aproape de nevoile de stil ale acestora prin preturi tentante, ce le permit o achizitie asumata, dar usor de amortizat, fiindca un ceas Tissot ofera garantia longevitatii.

Reputatia brandului si a ceasurilor Tissot sunt subliniate cu preponderenta de conexiunile pe care Tissot le stabileste ca principal sponsor si asociat al celor mai importante evenimente din industria sportului si nu numai. Tissot este cronometrul oficial al sporturilor majore precum MotoGP, hochei pe gheata, ciclism, Asociatia Internationala de Baschet si Campionatele Mondiale de Scrima, conservand fiecare rezultat marcat la secunda, in cea mai precisa maniera cu putinta.

Pe langa faptul ca este un brand inovator si se apleaca asupra clientelei sale prin preturi accesibile, Tissot se ingrijeste de reputatia sa printr-o promovarea a carei traditie poate ca are de-a face si cu pozitia pe care a reusit sa si-o asigure de-a lungul timpului, pozand intr-o companie ale carei produse devin, odata ce ies din reprezentanta, amprenta proprie a stilului si a identitatii expuse in societate. Stilul se masoara in ceasuri Tissot dama bogate in detalii de nuanta, care isi asuma cu sete de raspundere completarea tinutelor citadine, elegante, business sau classy.

Pune-te in valoare printr-un ceas Tissot dama

Mecanismul care sta la baza unui ceas Tissot dama este de-a dreptul uimitor, dincolo de a fi unul dintre cele mai inovative si cercetate mecanisme din aceasta industrie. Alaturi de colegii de la ETA, Tissot a implementat in anul 2012 mecanismul Powermetic, cu 80h rezerva de energie, care ofera peste trei zile de functionare continua, in stare de repaus. Productia Tissot cunoaste, asadar, un salt istoric in industria de ceasornicarie, de la 36 de ore, rezerva standard de energie anterioara, la 80 de ore, motiv pentru care si capacitatile de functionare ale mecanismului aproape ca se dubleaza.

Mecanismul Powermatic 80 este certificat de COSC gratie preciziei la nivel de cronometru, investind cu pretiozitate un ceas Tissot dama. Acoperit cu un capac dorsal transparent, mecanismul Powermatic 80 se bucura de toata splendoarea expusa fara retineri nisei ahtiate dupa ceasuri proiectate in lumina stilului si a unui bun gust contemporan.

Colectiile de ceasuri Tissot dama abunda in detalii rafinate ce fac din acestea mai mult decat simple accesorii. Un ceas Tissot dama de esenta pura din colectia T-Lady infatiseaza luxul produselor elvetiene pana la cel mai inofensiv detaliu. Adapostit intr-o carcasa pretioasa si privit prin geamul de safir, ceasul Tissot poate fi purtat in orice fel de conditii, fiind rezistent la apa. Mai mult decat atat, mecanismul quartz garanteaza o precizie indubitabila, motiv pentru care il puteti privi ca pe o investitie pe termen lung.

De altfel, si colectiile de ceasuri dama Tissot T-Classic, T-Sport si T-Trend ofera adevarate lectii de stil pudrate cu accente elegante intr-o maniera cat mai precisa cu putina, accesorizand tinutele femeilor moderne cu o supradoza de rafinament care trece proba timpului. Bratarile elegant proiectate contureaza tabloul citadin perfec pentru femeia ocupata cu un stil de viata amplu si efervescent, care priveste prin geamul din safir al unui ceas Tissot dama cum se scurg momentele pretioase si ireversibile care stau la temelia unei cariere de succes.

1 Comentariu
  1. Raspunde
    Mimi 2 august 2018 la 16:02

    Cred ca un ceas Tissot ar trebui sa aiba oricine care iubeste stilul si eleganta. Un ceas tissot iti pune in evidenta tinuta si te poate carcateriza. De asemenea, daca il uiti la mana nu e nici o problema, poti sa faci si baie cu el deoarece e foarte rezistent. Eu am un ceas Tisst cu geam de safir din colectia T-Lady si absolut uimitor, are taieturi fine, inspira eleganta si delicatete.

Lasa un raspuns